6.2.2015

Sydney part. 2

Pitkästä aikaa jotain, ikuinen lupaus siitä että seuraavaan postaukseen ei mee enää kauaa on kyllä vähän turhan paljo luvattu. Ei pitäis luvata mitään vastaavaa, elämäntilanne täällä voi vaihtuu niin nopeesti! Kaikki päivät on menny reissatessa lähipaikkakunnilla nyt ku autoki saatiin ja surffaaminen on ollu aika pinnalla viime viikot. Illalla ko tuut aina kämpille niin siinä ei paljoo blogin päivittämine siis käy mielessä. ;D
mut pakko taas palata ajassa hurjasti taaksepäin, uuteen vuoteen ynnä muuhun mitä Sydneyssä tapahtukaa! Koska tää blogi tulee ns. monta viikkoo jälessä nii parhaiten mun kuulumiset saa selville vaikkapa facebookista jos tulee kyseleen. ;) toki instagrammia pyrin päivittää suht tiuhaan (ajankohtasilla kuvilla), sieltä saa kans jotain osviittaa.

Vuoden viimesenä päivänä herättiin ruhtinaallisesti hotellihuoneesta, kunnon yöunet takana ja hymy suupielissä - reissu oli alkanu iha uskomattoman upeella tavalla ja tuntu että tästä tää vaan paranee. Perus aamurutiinien jälkeen suunnattiin suomiporukalla kaupungille, kokoonnuttiin yhteen paikkaan jossa kerättiin joukot yhteen - tarkotus oli lähtää jonottaa puistoon (ilmanen, pitkät jonot) jotta saatas suht hyvät paikat iltaa ja yötä varten. Päästiin jonottamaan joskus 11 aikaan aamulla ja jono oli sillon jo järettömän pitkä - muutama tunti armottomassa helteessä oli (melkeen) sen arvosta ku lopulta puistoon päästiin. Näkymät ei nyt niin hirveen kaksiset ollu mut oliha meillä päivä aikaa palloilla ja ettiä parasta spottia ilotulitusten kattomiseen. Päivä meni loppujen lopuksi tosi nopeeta (seurustellessa, pelejä pelatessa ja oleskeltaessa). Ilta oliki sit aikamoisen uskomaton, upee päätös vuodelle 2014 ja unohtumaton alku vuodelle 2015! Sydneyn ilotulituksia oli hehkutettu jo monesta toimesta etukäteen eikä ne jättäny yhtään kylmäksi kyllä! Ens uv:na voi vaan lämmöllä muistella mennyttä uutta vuotta, se oli niin erilainen ja unohtumaton. Jotta uskotte sen iteki nii antaa kuvien kertoa oman tarinansa. ;)








Kuvausvälineet valmiiksi ennen h-hetkee
Make haltioituneena, ei lavastettu tilanne ;)
Nää oli tosiaan sitte noita klo 22:n tulituksia eli parhaimmat oli hyvinki ampumatta vielä tossa vaiheessa. Tää eka tulitus oli jo silti ihan jäätävän hieno ja odotukset oli tottakai katossa niitä puolenyön ilotulituksia ajatellen! Pikkuhiljaa tunnelma alko olla sen verran huikee ja oottava että tiesi mitä tuleman pitää! Parhaat palat tässä.
VIP-alue





Tulitusten jäläkeen mentiin vielä samalla porukalla tyttöjen vuokrakämpälle iltaa jatkamaan, sielläki tuli muutama uus kasvo vastaan! Yhtäkkii olitki suomiporukassa, pystyit puhuun täyttä suomee, kertoo juttuja suomeks ja enne reissuu olit varautunu siihen et suurin osa reissusta menee vieraalla kielellä. Ei paha, huikeita ihmisiä kaikki ja toivottavasti törmäillään viimestään suomessa sitte uuestaan!  
Uuen vuojen jälkeen meni sitte muutama päivä vähän rauhallisimmissa merkeissä lukuunottamatta vuoden kolmannen päivän herätystä (palohälyytin soi hotellissa aika hienosti) ja yhtä nokkiin ottamista.. reissussa sattuu, onneks loppu hyvin kaikki hyvin kuitenki! Sydneystä jäi kyllä erittäin hyvä maku, sinne on pakko palata vielä uuestaan! Tässä vielä loput kuvat, näitä tuli jotenki kummasti taas aika paljo tähänki postaukseen. :D 

Sydney on nyt käsitelty ja seuraavaks päästäänki sitte vähä tuoreempiin kuviin ja vähän ajankohtasempiin kuulumisiin. :D Brissyssä ei nyt nii hirveenä oo tapahtunu mutta jos ei muuta nii kuvia löytyy taas ja paljo. 
Toivottavasti saan seuraavan postauksen ulos ennen maaliskuuta. ;) 

10 kommenttia:

  1. Sulla on kyllä ihan mahtava ote valokuvaukseen! Jotenki on silleen hyvällä tavalla erilaisia kuvia :)

    VastaaPoista
  2. Tämä tyttö tämä Tony Hawk! Päheitä on kuvat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D
      Kiitos paljon! :) Niiku näkyy nii ei paljoo muuhun oo jaksanu panostaa ko tohon kuvapuoleen..pitäs vaa saaha päivitettyy useemmin nii ei tarvis kuukauen vanhoi juttui muistella.;)

      Poista
  3. Heii! Puhelimella kun seuraa siun kuvia nii osa kuvista näkyy hyvin ruudulla, mut sit taas osa jumalattoman isolla, että puhelimen näyttöö pitää siirrellä et koko kuvan näkee. Mahtavan hienoja kuvia kylläkin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moii! Kiitos tiedosta, yritän fiksata ton asap. Toi ongelma varmaankin näkyy ainoostaan sillon jos katot puhelimella tätä blogia normimuodossa etkä puhelimelle tarkotetussa versiossa. Mut tosiaan tsekkaan tuon et kuin on. :)
      Kiitos paljonn! :)

      Poista
  4. Ihan törkeen upeita kuvia! Äääh mäkin haluun Australiaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau kiitos paljon!! :)

      Ei muuta ko reissuu suunnitteleen! Tää on tietyllä tavalla helppo maa, toki tää on kaukana mut ei mikään hirvee homma oo tänne lähtee! Suosittelen näin vajaan 2kk kokemuksella ihan täysillä, ihmiset on aivan huippuja, kulttuuri erilaine ko suomes jne jne jne. :)

      Poista