7.11.2014

Hääkuvia

Kuvasin tämän vuojen helmikuusta lähtien noin 12 eri häät ja tämä oli siis ensimmäinen vuosi näijen hommien parissa. Kuvat nyt ei vielä oo ihan sitä mihin oisin tyytyväinen, mutta se on vaan asiakkaan ja minun kannalta hyvä että näin on, koska halu kehittyä on kova nyt! Motivaatio on niin tapissa tän asian suhteen ku vaan voi ja aina sitä vaan kummasti oottaa, että pääsis häitä taas kuvaileen! Seuraava (näillä näkymin viimenen) keikka ennen Austraaliaan lähtöä ois 22.päivä tätä kuuta.

Otan vastaan hääkuvauskeikkoja ilomielin ja niitä kannattaa kysellä ihan rohkeesti jo tässäki vaiheessa, ens kesän viikonloput täyttyy nopeesti ja mitä ennemmin toimit(te) niin sen parempi! Tuun suomeen tuossa kesäkuun puolessa välissä ja kaikki sen jälkeiset viikonloput on vielä vapaat! Niinku sanottu niin motivaatio on kova ja se tulee näkymään kuvissakin, hinta on kilpailukykyinen ja pystyn kulkemaan suhteellisen pitkänki matkan päähän.

Sen pitemmittä puheitta mennään itte asiaan, eli kuviin. Laitan tähän eri häistä erilaisia kuvia mahollisimman monipuolisesti ja loppuun linkin, josta pääsee kahtelemaan lisää kuvia jos kiinnostaa.

 

































Siinäpä oli, vaihteeksi kuvia on paljon mutta niitä löytyy toki vielä lisääkin osoitteesta http://laurikoo.kuvat.fi/kuvat/H%C3%A4%C3%A4fotot/! Sinne vaan surffailemaan ja nyt toivoisin, että saisin mahollisimman paljon kommenttia - kaikenlaiset kommentit otetaan vastaan avosylin!

14 kommenttia:

  1. Sun kuvat on aina yhtä moitteettomia! Erityisesti näitä hääkuvia oon katellu ja pystyy kyllä ottaan itellekki oppia näistä. Tunnelmallisia, laadukkaita ja vielä niin hyviä tilannekuvia! Ja oikeastaan nuo luonto- ja maisemakuvat yltää kyllä ihan yhtä korkialle. Oon monesti käyny tuola toisessaki osotteessa ja ei voi muuta sanoa ko wau! Kettuprojektikuvatki. Oon sanaton. :D Mistä tollasia eläimiä, tilanteita ja maisemia oikeesti löytää!? :D Mutta ihan sillain lyhykäisyydessään niin sun kädenjälki on kyllä tosi inspiroivaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiiäkkö, mää menin ihan sanattomaksi! Aivan huikee kommentti, suuret kiitokset!! :) Motivaatio kasvaa aina x100 ku tällasia kommentteja saa!
      Ja se vielä, että oot tota mieltä - että pijät näitä hääkuvia yhtä hyvinä ku noita luontokuvia, niin se lämmittää erityisesti! Oon alottanu tän harrastuksen nimenomaan luontokuvauksella ja tavallaan mut tunnetaan luontokuvaajana kaikkialla, joten on erityisen hienoa, että sun mielestä hääkuvat saa samat pisteet ko noi luontokuvatki!

      Nuo kettukuvat on iteasiassa uusinta uutta luontokuvauksen saralla ja tavallaan se luontokuvaus on nyt jääny selkeeksi kakkoseksi hää -ja muotokuvien ollessa ykkösaihe. Kettukuvat sain otettua täällä Pudasjärvellä eräällä erittäin tutulla peltoalueella - olin kulkenu siitä monia monia kertoja joka kesä ja talvi enkä ollu nähny ikinä ketun kettua kunnes heinäkuisena yönä (viime kesänä) tilanne muuttu. Sit seurasin emokettua joka johatti mut suoraan kettujen pesän luo, sen ansioista kuvailin noita sitte muutamana yönä (autosta). Emmää tiiä, mutta se voi yllättää et suurimmaksi osaksi noi kuvat on joko autotien vierestä tai maks. 2km kävelyetäisyyden päässä tiestä! Eli ns. eräjormailua noihin ei oo tarvittu käytännössä yhtään. Maisemat nyt on täällä Pudiksella suht hyvät ku lähetään syötteelle/puolangan suuntaan ja posio sekä kuusamo sijaitsee kans aika lähellä. Tilanteita vaan tulee eteen jos luonnossa liikkuu, tosin väittäsin et moni joka ei harrasta (luonto)kuvausta ollenkaa nii liikkuu silti paljo enempi luonnossa ko mää :D että ei se paljoo vaaji!
      Ja kiitos näistä kehuista ja tosta viimesestäki lauseesta - tuo on valokuvaajalle unelma kuulla, että kuvat inspiroi jollain tavalla!

      Poista
  2. Eivoi muuta sanoa kun Wou!! Mielettömän siistejä kuvia ! :)
    nanna97.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wow, huikeeta kuulla! Kiitos erittäin paljon!! :)

      Poista
  3. Aivan huippu hienoja kuvia.! oon ehkä vähän kateellinen sun kuville :D :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vauu, kiitos paljo Venla!! :) Ei kannata olla kateellinen ;) sun uusimmat kuvat on tosi hyvää tasoa, siitä se lähtee! jos vaan vinkkejä kaipaat vaikkapa hääkuvaukseen nii laita viestiä ihmeessä!

      Poista
    2. Voi kuule kapaisin neuvoa ja apua paljonki. Oon niin hukassa välillä ku hukun noihin valokuvaus kirjoihin/oppaisiin. Kaiken laiset vinkit ja neuvot on niin tevetulleita :D

      Poista
    3. Voin yrittää auttaa kyl parhaani mukaan, jos viitit nii laitakko vaikka facebookissa viestiä? :) Mut löytää sieltä nimellä Lauri Koivuluoma (yllättäin). ;) haha joo, kyllä se siitä! neljän vuojen kokemuksella osaan varmaan auttaa, kysy vaan rohkeesti tms! :)

      Poista
  4. Mitä objektiivia käytät kirkossa kuvatessa? :) mahtavia kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laajempiin kuviin Sigman 18-35/1.8:a ja vähän intiivisempiin kuviin 50/1.8:a.:) Nämä kummatki kroppikennoisissa kameroissa (Canon 60D, 1200D, Nikon D3200, Nikon D7000 jne)! Ja noi on muutenki ne objektiivit mitä hääkuvauskeikoilla käytän yleensä ottaen aina.

      Kiitos paljon! :)

      Poista