7.3.2015

Hääpotretit Kangaroo Pointilla

Helmikuun viimenen päivä jäi vahvasti mieleen ja säilyy varmasti muistoissa vaikka kuinka pitkään. Tarina alko siitä ko laitoin facebookin "Brisbanen suomalaiset" -ryhmässä viestiä, että mikäli jollaki on tarvetta hääkuvaajalle niin täällä ois tarjolla. Elähä mittää, vähä aikaa meni  ja sain jo viestiä! Kyselivät (suomalais-aussilainen pari) että voisinko kuvata hääpotretit ja mihin hintaan! Pienet neuvottelut ja eka keikka Ausseissa oli sovittu, fiilis oli iha törkeen hyvä ja seuraavat puoltoistakuukautta meniki osittain tota keikkaa venaillessa!

Viimeinki 28.02:tta se päivä koitti ja oltii sovittu kuvausten ajankohaks klo 16-18 paikallista aikaa, sillon oli viel suht lämmin (+28C) joten palella ei tarvinu! Täälhä tunnetusti toi valo on ns. "kovaa" viel puoli tuntiiki ennen auringonlaskuu ni se arvelutti vähän et kuiha tässä nyt käy mutta toki (ammatti)kuvaajan täytyy hoitaa kuvaukset hyvin tilanteessa ko tilanteessa ;) Otsikon mukasesti mentii eka Kangaroo Pointille (ks. Kangaroo Point ) josta näkyy kaupunki aika törkeen upeesti ja sen jälkeen käytiin vielä South Bankin (ks. South Bank) viihtyisillä paikoilla kuvailemassa, tosi monipuolisesti pääs kyllä kuvaamaan ja aika meni nopeesti upeessa ja puheliaassa seurassa! South Bankilla oli kaikenlisäks joku kansainvälisten opiskelijoiden tapaaminen, sen takii se suorastaan tulvi ihmisiä ja uskomattoman moni otti vaa videoo ku käveltii ja kuvailtii siellä! Hääpari sai luonnollisestiki kauheena kehuja ja onnitteluja vastaan, meininki oli tosi jees. :) Kommunikoin koko kuvausten ajan lontoon kielellä ja se ei haitannu yhtään, kaikki suju iteasiassa aika hyvin vaikka enkuksi onki vähä eri asia heittää läppää ko suomeks (varsinki jos sanavarasto on vähä heikko). Loppujen lopuks sain täyden varmuuden sen suhteen et koko päivän hääkuvauskeikka täysveriselle aussiparilleki onnistus ja helposti! ;) Mut sen pituinen se, nyt on kuvien vuoro kertoo loput!

Johan tuli taas kuvia seuraavan kuukaudenki eestä ;) Toivottovasti mielenkiinto kuitenki säily tänne asti! Tykkäisin aika paljo jos sais jonkulaista palautetta & kommenttia muuten vaan!

24 kommenttia:

  1. Wautsi, aivan upeita kuvia! Tosi kaunis pari ja muutenkin kyllä todella onnistuneita kuvia! :) Ois mukava kuulla tämän blogin kautta perus kuulumisia ja paljon kuvia, tiiän että sulla niitä kuvia riittäis! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihan hulluna!! :) Pari oli kyllä nii uskomaton että ei paljoo kuvaajan tehtäväks enää jäänykää ;)
      Kertoisin jos ois aikaa! Kuvia ois ihan törkeenä mm. niiltä ajoilta ko vielä lomailin (nyt painanu duunia puoltoista kuukautta) ja jotain tarinoitaki! Pyrin päivittään viimestään työputken jälkeen useemmin ja kertoon kuulumiisiiki!

      Poista
  2. älyttömän hienoja kuvia! aivan huikeen siisti ympäristö missä oot päässy kuvaamaan ! ♥.♥ ei voi sanoo muuta ku et oot onnistunu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oijoi kiitos paljon Heidi!! :)
      Sillon ko tuon keikan sain ja hääparin toivomuksena oli että kuvattais noita potretteja muun muassa tuolla Kangaroo Pointilla nii se oli niiku lottovoitto - keikka Australiassa, kaupunkimaisemassa!

      Poista
  3. Tuplawau! Aivan maagisen hienoja nuo. Muutenki aivan mahtavan hyviä kuvia ollu edellisissäki postauksissa!

    VastaaPoista
  4. Siis wau, tällasia kuvia kattoo mielellään! Sulla on kyllä niin mahtavia maisemia hääpotrettien taustalle sielä(pieni kateuden pistos), aivan huikeita! Ja kuvat onki kyllä sitte huippuja! Ja tuo lämpötila ja valo..! Kyllä näitä kuvia katellessa toivoo että tulis äkkiä kesä tänne meilleki niin ois huomattavasti kivempaa kuvailla tuola ulkona hääkuvia yms:D Ei voi muuta sanoo ku et otahhan kaikki ilo irti nyt ko oot siellä ja pääset tallentaan tämmösiä hetkiä tuommosissa maisemissa :) Vastaavanlaisia kuvia kahtelis mielellään enemmänki..!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau mikä kommentti, vetää sanattomaks! Kiitos todella paljon!! :)
      Ennen reissuu yks tavote oli päästä kuvaamaan just vastaaviin maisemiin hääkuvia ja nyt seki on jo toteutunu - toivottavasti saan vastaavii keikkoi lisää! haha tiiän ton tunteen, kyllä se siitä hei pikkuhiljaa! :D Kevätki on hienoo aikaa sielä suomessa!
      Joo mää kyllä otan, kohta loppuu "oikeet" työtki nii pääsee taas vähän loman makuun ;) Tulossa on (jos multa kysytään), koitan tosiaan haalia keikkoi ympäri Aussei nyt!

      Poista
  5. WAU! Siis uskomattoman upeita hääpotretteja! Tosi taitavia ja hienoja kuvia. :) Valotukset, maisema ja kaikki osuu kohilleen. Hääpari kaunis ja kokonaisuudet upeita! Huippuja kuvia! :)

    VastaaPoista
  6. Vau, upeita kuvia! Oli heti pakko tulla kurkkaamaan ja laitoin Juulillekin tästä blogista linkkiä. Ilmeisesti tunnettekin jo, lähdetään joku kerta yhdessä kuvailemaan! ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos todella paljon!! :) haha okeii :D Tunnetaan joo ja toi kuulostaa enemmän ko hyvältä!! ;)
      Pittääpä kehitellä siis jotain! :)

      Poista
  7. Love this! ♥
    You are making me jealous, pretty!

    adoorablee.blogspot.com

    VastaaPoista
  8. Aivan huikeita kuvia!! Ja upeat maisemat siellä!:')

    VastaaPoista
  9. Aivan huikeeta työtä Late! :) Mahtavaa että oot päässy hyödyntää noin ainutlaatusen mahdollisuuden, on muuten erittäin vakuuttavaa peeärrää suomenki markkinoille ;) ilo ollu seurata sun matkaa näin kuvien välityksellä ja ei voi sanoa muuta ku että on kyllä ollu eeppistä settiä! :D Huippua loppureissua ja illmottelehan ku kotiudut ni pitää nähellä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos älyttömästi!! :)
      Joo niin on, sitä aattelin jo ennen kuvauksii ja pyrin antaan 110% panoksen että sais mahollisimman hyviä kuvia. ;) Voisha noi olla vielki tosta paljo parempii ja monipuolisempii, mut ens kerral sit! Kiitos hienoist sanoista Pete!! Jees reissu alakaa oleen puolessa välissä, kohta loppuu oikeet työt nii pääsee 2,5kk lomaileen!

      Poista
    2. Höpö höpö aivan mahtava kokonaisuushan toi on! :D Ja toi valo, ai helmi... Joku sano mulle joskus ku mulla ei ollu muuta elämää ko kuvaus, et nauti siitä hetkestä mitä elät, eläkä kuluta koko aikaa vaan sen ikuistamiseen! :D Samat sanat sanon sullekki, vaikka maagista settiä mielellään lisää näkiski. ;)

      Poista
    3. Haha kiitokset!! :)
      Valo oli kyllä hyvä, onneksi ei tarvinnu keskellä päivää kuvailla! mut yleisesti ottaen täälä on hyvin vähän ns. pehmeetä valoo, aurinko lähtee laskee nii korkeelta ja tulee alas todella nopeeta. Haha hyvin sanottu kyllä! Kiitokset vaan, nautittu on omin silmin paaljon enemmän ko kameran läpi ;) Ainoostaan reissun alussa ko käytiin ain surffailee ym ni tuli kuvailtuu mutta nytte ko ollu töissä nii eipä oo juuri kameraan tullu koskettua, viikonloput menee sit reissatessa/cityssä hengaillessa ym! :)

      Poista
  10. Mahtavia kuvia ja huippua kuulla että oot saanut siellä töitä. :)
    Varsinkin viidenneksi viimeinen kuva on upea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset!! :)
      Joo näitä hommia sais olla viel lisääki! "Oikeita" töitä jälellä viel 2 viikkoo nii jospa sitä sitte sais jostai eri paikkakunnalta hääkuvauskeikkaa ko lähtee reissuun. ;)

      Poista
  11. Makijoita kuvia! Ossaat kyllä!
    Mua ihan harmittaa etten pyytäny sua kuvvaa meijä häitä. Mitä oon sun kuvia nähäny ni ei voikko ihhailla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau kiitos paljon!! :)
      Tiiäkkö toi on melkee parasta palautetta mitä kuvaaja voi ikinä saaha, toi sai mut sanattomaks, kiitos taas!!

      Poista