21.2.2015

SYD-BNE

Terveisiä täältä myrskyisästä Brisbanesta! Brissyn lähialueilla on lennelly kattoja taloista, teitä on poikki suuren tulvan vuoksi ja muuta pientä.. Ilmeisesti ja onneksi ihmisvahingoilta on vältytty. Marciaksi nimetty sykloni oli ennusteiden mukaan ensin ykösluokan (heikoin) myrsky mutta muutamissa tunneissa sen luokitus muuttu vitosluokkaan (vahvin). Se kuitenkin siitä, taas on aika palata ajassa reilusti taaksepäin...

..otsikon mukaiselle lennolle joka sinänsä ei mitenkään merkittävä oo mutta tuli kuvattua sen verran taas ku oli otolliset olosuhteet (auringonnousu, pilviä ym) et laitetaan nyt muutama kuva pois alta. Lähettiin ja saavuttiin Brisbaneen 06.01.2015 ja pohittiin sitte siinä aamukuuden aikaan että mihin ihmeeseen me mennään, soitetaanko johonki hostelliin vai mitä me oikein tehään.. no ei siinä tehty sitte mitään nopeita päätöksiä, käytii vetään jotain safkaa naamaan ja mietittiin uuelleen. Se vissiin kannatti ko mieleen pulpahti ajatus et hei, nehän pojat sielä Sydneyssä anto erään vuokranantajan yhteystiedot ja pienen viestittelyn sekä puheluiden jälkeen oltiinki onnekkaasti matkalla kohti omaa kämppää! Omakotitalo n. 15 kilometrin päässä keskustasta, vuokra 105AUD/viikko (sis.kaiken mahollisen). Paikalle ku päästiin niin ihmeteltiin että kui halpa vuokra ku tää tosiaanki on kunnon luksuskämppä ainaki tälläsille backpackereille! Ei siinä mittää, puoltoista kuukautta melkeen on tullu tässä kämpässä oltua ja brissyssä siis muutenki, siitä viimeset kolme viikkoa töissä. Täsä nyt tämmöne lyhyempi postaus, seuraavassa postauksessa lisää elämästä ja asioista täällä Brisbanessa!


Näin loppuun voisin kysyy että oisko teillä jotain postaustoiveita (niiden ois iha hyvä liittyy jotenki Ausseihin)? :)

2 kommenttia:

  1. Minusta ois kivaa kuulla ihmisistä, joita ootte kohdannu (suomalaisista ja australialaisista), kulttuurieroista, kämmeistä, tähtihetkistä ja tietenki siitä, miten teillä synkkaa muuten vaikka sen sun matkakaverin kans.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heiii hyvii ideoita, katotaa mitä saan aikaseksi!

      Poista