8.1.2015

HKI-AMS-AUH-SYD

Hi, how are you doing?
Jäätävän pitkä tauko taas bloggaamisesta, pahoittelut! Eka viikko täälä Australiassa oli niin hektistä elämää, että ei paljoo blogin päivittäminen käyny mielessä. Nyt on kuitenki Sydney takanapäin ja ollaan päästy asettuun tänne Brisbaneen omaan kämppään, joten alkaa taas tää elämä tasottua tästä. :)  Aussit on kyllä tosi lepposta porukkaa, näin puolentoista viikon jälkeen oon aika pihkassa tähän maahan, tän kulttuuriin ja ihmisiin! Tässä on ehtiny tapahtua niin paljo että nää postaukset pelkästään Sydneystä on pakko jakaa moneen osaan ihan vaan teitä lukijoitaki aatellen. :D Vaikka tän ei pitäny olla millää tavalla kuvausreissu, niin kummasti ko Sydneyssä otettujen kuvien määrää kahtoo niin siltä se vaan vaikuttaa - reilu 2000 kuvaa kaheksassa päivässä! Tää tahti tuskin jatkuu, Sydneyssä oli vaan liikaa kuvattavaa.;)

Puoltoista viikkoo, eka kertaa lentokonees ja suoraan heti sen 26h, (koneiden) vaihtoajat luokkaa 1h 55min ja 1h 35min (meinas tulla kiire), kuumotusta Abu Dhabissa ko kuulin juur ennen 14h:n lentoo että joku lentokone oli puonnu/hävinny, jännittäviä hetkiä, huikeen hienoja ihmisiä, mieleenpainuvia maisemia, hetkiä, ihmisä ja iltoja, monenlaisia fiiliksiä, jäätävää kuumuutta (ei haittaa yhtään), vapaudentuntua, sanattomuutta, pelkoa, soitto Sydneyn poliisille, turpiin saamista, uusia (yllättäviä) puolia itestä, ihon grillautumista, trooppisuuden tuntua, eka oma kämppä, lentokenttäyö, maailman parhaimmistoon kuuluvia ilotulitteita ja uskomaton uusi vuosi, vilpitöntä auttamista (kiitos pojat!!) kaikkien asioiden kanssa, neljä eri huonetta samassa hotellissa viikon aikana (tietyistä syistä), palohälytykseen heräämistä - tässä iha pikku katsaus vaan täällä tapahtuneisiin asioihin, on niitä paljo lisääkin vielä. :D

Loppujen lopuksi koko reissun ajan fiilis on ollu uskomattoman hyvä, vaikka vastoinkäymisiäkin on tietenki ollu. Ja tää ei oo sitte sitä kuuluisaa hehkuttamista ja sitä että jätetään asioita kertomatta blogissa, vaan tuo on oikeesti totta! Mää nautin nii paljo ko ihminen ikinä vaan pystyy, tietyllä tavalla tää on ollu tosi helppo alku pääosin sen takia että löydettiin yks suomalaisporukka jolta saatiin kultaakin arvokkaampia vinkkejä mm. asunnon, töiden, puhelinliittymien, taxfilenumberin, pankkitilien ym hommaamiseen! Kiitos ihan hirveenä vielä teille kaikille suomalaisille, toivottavasti törmäillään vielä!

Ps. tää oli sitte tälläne yleine tilannekatsaus vaan, maukkaammat ja yksityiskohtasemmat tarinat tulee seuraavissa postauksissa! Tän postauksen kuvat keskittyy pääosin tolle HKI-SYD välisille lennoille, senhä tietää mitä siitä tulee ko valokuvaaja saa ikkunapaikan ja pääsee ekaa kertaa ihasteleen maisemia vähän korkeempaa ;)



Siinä taas muutama foto, tosiaan paljon lisää fotoja ja tarinoita tulossa tulevissa postauksissa (ihan lähiaikoina) joten pysykäähän kuulolla! :) Kysellä saa ja pittää, vastaan kyllä ja pitkästikki tarvittaessa!

7 kommenttia:

  1. Wow aivan mahti kuvia ja ihana ilonen velipoeka! <3 sulle sattunu kyllä hyvät kuvausilmat lennoille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti!! :)
      joo sattu kyllä, AMS:n mennessä aurinko oli nousemassa ja Sydneyyn ko laskeuvuttii niin aurinko oli laskemassa, sai kyllä kameran suljinta kuluttaa melkein liikaaki ;)

      Poista
  2. Siellä se poika nyt nauttii :) oot kyllä sen ansainnutkin ! Laitahan taas lisää "samanlaista hienoa settiä" sieltä Australiasta :) Ilo ja Onni ja Siunaus kulkekoon mukanasi :))

    VastaaPoista