8.12.2014

Henrin yo-kuvia

Huomenia! Iha uskomatonta kui tuo aika rientää - edellisestä postauksestaki on jo kuukausi! Ainkaa nää marraskuun ja joulukuun kelit ei oo mua inspiroinu kuvaamaan, räntää tullee ko viimestä päivää ja aurinkoo ei näy ku aniharvoin. Jospa tämä tästä ko pääsee vähän inspiroivempiin maisemiin kohta. ;)

Ai että, ei voinu muuta ko nauttii viime viikonlopusta! Ajelin ranuan kautta rovaniemeen ja kävin mm. kaksissa yo-juhulissa ja näin hirveesti kaikkia kavereita, monia viimestä kertaa ennen reissuun lähtöö! Henrille käytiin muutamia yo-kuvia ottaan itsenäisyyspäivänä, keli oli ihan jees ja valoaki riitti suht hyvin.



Hienoo vaihteluu yo-kuviin nää lumiset maisemat, ylleesä tullu kuvattua yo-kuvia kaiken ollessa vihreimmillään. ;)
Kolmisen viikkoo ja kauan ootettu reissu starttaa Helsinki-Vantaalta! Tarkotus ois laittaa tänne sitte kaikennäköstä matskua tuosta reissusta, joten ei kannata lopettaa lukemista vaikka reissuun lähenki.;) Semmone homma, et jos teillä on jotain postausideoita niin laittakaa ihimeessä tulemaan! Eikä muutkaa kommentit pahasta oo! :D

8 kommenttia:

  1. Kuin coolia että oot lähössä reissuun! Pistelehhän tännekki sitte välissä kuvia, kelpaa varmasti katella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elä muuta sano! Ainutlaatunen tilaisuus toteuttaa yks isoimmista unelmistani ja jotenki sitä ei vieläkään pysty täysin sisäistään, että lähen jo kohta ja oon jo kohta siinä maassa johon luulin etten ikinä pääse! On tää vaa huikeeta! :)
      Joo iliman muuta, semmonen ois tarkotus! Toivottavasti nyt useemmin ko kerran kuussa sais jotain laitettua, sieltä ainaki tulee kuvamateriaalia ihan varmasti ettei siitä ainakaa pitäs jäähä kiinni :D Jees ja on se niin erilainen maa että ihan sama melkeen et minkälaisia kuvia ottaa, nii silti porukka haukkoo henkee täälä Suomessa. ;)

      Poista
  2. Siis ootko tulossa ausseihin ? Mihin päin ? :) hienoja kuvia !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon tulosa! Kahen viikon päästä oon jo Sydneyssä ;) eli sielä mennee uv ja ei nyt hirveenä olla suunniteltu reissua, mutta varmaanki Brisbaneen suunnataan uv:n jäläkeen! :) Sää oleskelet näköjään Melbournessa mutta törmäillää jos satutaa samalle paikkakunnalle!
      Kiitoksia!

      Poista
  3. Aivan älyttömän upeita kuvia, sekä tässä että tuossa edellisessä postauksessa! Itsellä on kohta toista kertaa hääkuvaus edessä ja oon vähän yrittänyt katsoa vinkkiä noista edellisen postauksen kuvista kun on niin loistavia että! :) Mahtavaa reissua! 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau, taas yks huikee kommentti! Ei hirveesti noijen sanojen jlk sanoja irtoa, mutta huikeeta kuulla ja tsemppiä kuvauksiin! Rohkeesti vaan monipuolista kuvaa, siitä se lähtee pikkuhiljaa :)
      Kiitos paljon! :)

      Poista
  4. Postailehan reissusta useesti! Niin hienoja kuvia kaikki täällä blogissa! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritetään, tahtoo vaan jostain syystä esim noi Sydneyn kuvat olla suht isotöisiä käsitellä. :D Tuli vähän liikaa räpsittyä, hankaloittaa niiden oikeesti hyvien kuvien ettimistä sieltä jostain yli 2000:n kuvan joukosta. Mutta voin luvata että iha lähipäivinä tulee postausta, ehkä jopa pariki. :) Kuhan Sydneyn kuvat ja tarinat saajaan pois alta niin sitte pääsee varmaan suht hyvään päivitystahtiin tän blogin kans, yritän saaha sillain et kertoisin ajankohtasia asioita ja tapahtumia enkä mitään kahen viikon takasia niinku nyt pitää. :D
      Kiitos paljon!! :)

      Poista