25.10.2014

Reissusta

Morjesta! Taas on vähän aikaa vierähtäny edellisestä postauksesta mut eikse niin mee et laatu korvaa määrän (eli mitä vähemmän postauksia sen laadukkaampia)? ;)
Kävästii tossa vuokatin suunnilla perheen kans ja siellä tuli aika ahkeraan heiluttua kameran kanssa ja näinpä kennolle tarttu aika iso määrä suht hyviä otoksia.. Alkaa pikkuhiljaa tää muotokuvauski jotenki luonnistua vaikkakaan nämä ei nyt mitään normiräpsyjä kummempia otoksia ookaan. :) 

Reissun kohokohta oli ehottomasti keskiviikko-ilta kun ajelin kajaaniin Petteri Hentilän ja Lauri Hyvärin tykö - eihä siitä ollukaa ku puol vuotta ko oltiin viimeksi nähty! Nii se vaan aika menee aiva kauheeta vauhtia.. siinä kuvailtiin ja juteltiin muutama tunti, saatiin jopa revontuletki vierailulle. Kiitos vaan kovasti pojille illasta, näitä vastaavia reissuja pitäs tehä lisää! Kannattaa muuten tutustua ehottomasti Petterin ja Laurin valokuviin (http://hh-fotografia.blogspot.fi/), voin rehellisesti sanoa et siinä on pari kuvaajaa joiden motivaatio on uskomattoman kova ja se näkyy kyllä heijän kuvistaan vahvasti!


Allekirjottaneestaki löyty sentää yks kuva

Sitte päästiinki jo muihin maisemiin eikä tarvinnu pelkästään pikkuveljellä toimia mallina enää.

Piti kokkeilla myös vähä pitempää valotusaikaa tähtitaivaalle ku ei nuo revontuletkaa mitenkää älyttömän kuvaukselliset ollu. Valotusaika n. 1900 sekuntia eli lyhyellä matikalla laskettuna vähä päälle puol tuntia.

Siinä tuli nyt iso liuta kuvia, joten melkeen vois onnitella jos tänne asti jaksoit!

4 kommenttia:

  1. Ei olis sulla suositella videokuvaajaa häihin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm se riippuu niin paljo kaikesta, tuu vaikka faceen jutteleen nii saa tietoon mm. teän budjetin jne joiden perusteella helpompi suositella jotain! :)

      Poista
  2. huikeita kuvia, ite en oo viime aikoina paljon kuvannu kun oon keskittyny kaikkeen muuhun niin paljon.. ja blogiinki millon lie viimeksi kirjottanu :d sun pitäs joskus vähän opettaa mulle nuita valotusjuttuja ym :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!! :)
      Haha joo, reissukuvia ootellessa ;) Voi kuule, mielellään opetan! Pitäs vaan nähellä tässä :)

      Poista