29.10.2014

Treeniä treeniä

HHfotografian (http://hh-fotografia.blogspot.fi/) innottamana päätin iteki kokeilla ns. bokeh panoraamaa (check http://en.wikipedia.org/wiki/Brenizer_Method), joka ei tosissaan liian helppo juttu oo! Periaatteessa pari päivää perehyin siihen ihan kunnolla ja yritin kovasti saaha toimivia kuvia aikaseksi, mutta ei siitä oikein mitään tullu.. Vieläki takkuilee sen suhteen ja pahasti, mut onpahan ainaki motivaatio korkeella (pitkästä aikaa)! Laitan ihan kiusaksi muutaman foton noista mitä on tullu räpsittyä, joukossa yks normipanoraamaki Iso-Syötteeltä ku kävin revontulia kahtelemassa.


Pahasti paistelee aurinko väärästä kohtaa, toisaalta tykkään ku tuosta kuitenki erottaa kasvot vielä jotenki
Kahen kuvan panoraama, kuvattu Iso-Syötteen päältä ja kuvassa revontulet Pikku-Syötteen yllä
Ja niinku varmaan ootte huomannu, nii aikalailla samoja malleja kuvailen - ei yksinkertasesti oo oikein muita jota sais kameran eteen! Mutta jos juuri sua kiinnostaa olla mallina ko räpsin jotain muotokuvia, niin rohkeesti vaan yhteyttä! Yhteystievot löytyy tämän blogin alaosasta. :) Oon tällä hetkellä Pudasjärvellä, mutta liikun epäsäännöllisen säännöllisesti mm. Oulussa, Raahessa ja Rovaniemellä.

Ps. hääkuvat on kaikki käyty läpi ja laitettu jo kotisivuilleki, tarkottaa siis sitä että tänne blogin puolelleki niitä kohta ilmestyy.

2 kommenttia: