30.3.2015

Ekat viikot Brissyssä

Mikäs sen parempaa ku herätä aamulla auringon vasta noustessa, syyä nopeeta aamupala, pakata surffit auton katolle ja ottaa rantakamat mukaan? Ajaa lähemmäs pari sataa kilometria suuntaansa hyvässä seurassa, heittää hyvää läppää, nauraa niin ettei kahvitkaa pysy suussa, katella hyviä surffimestoja (samalla ku ajetaan rannikkoa pitkin) "iha jäätävän hyvät aallot, tonne me mennään jätkät hei!!" ja nauttia vaan täysillä? Voin sanoo et noita päiviä ja fiiliksiä ei voita paljon mikään! Niin vapaata ja huoletonta aikaa! 
Tultiin tänne Brissyyn 6.päivä tammikuuta (2015), sattumalta törmättiin tuleviin kämppiksiin, oltiin pari viikkoa kämpillä ilman autoa ja kulettiin julkisilla. Sitte ostettiin auto porukalla, muutamia surffeja ynnä muuta ja yhtäkkiä kaikki päivät kuluki vaan eri rannoilla n. 150 kilometrin (Gold Coast, Sunshine Coast, Noosa ym) säteellä Brissystä.

Noista päivistä on tosiaan jo yli 2kk aikaa ja nyt vasta ehtii noihin päiviin palailla & kuvia laittaa! Ollu vähän hektistä tää elämä, päivät töissä ja vapaa-aikaa hyvin vähän. Ei siinä, reissu alkaa oleen puolessa välissä ja viimeinki työt on loppu! Perjantaina eli muutama päivä sitte oli viimene työpäivä, nyt voi taas vaa nauttii tajuttomasti! Tarkotus ois vähän reissailla, käyä ehkä jopa Uuessa-Seelannissa tai Fijillä/Balilla, Tasmaniassa ja eri paikoissa täällä ite Ausseissa (mm. Fraserilla, Whitsundaysilla, Melbournessa ym), kokeilla vähän eri extremelajeja, tutustua enemmän ihmisiin ja kulttuuriin, ylipäätään ottaa kaikki mahollinen irti loppureissusta!

Mutta niin, loppuun vielä "muutamia" kuvia noilta surffireissuilta.

Ei välii vaikka kelit ois minkälaiset tahansa nii sillo surffataan, meduusoitaki monesti vastaan tulee mut ne kuuluu asiaan!
Siinä muutamii meän surffispotteja!
Tuttu näky hyvällä spotilla - surffaajia on monia kymmeniä 
Ihan surffilauta se vaan ;) tosta se lähtee, ekoina kertoina, ekoina kuukausina oot miljoona kertaa ns. pesukoneessa ku joku menee vähänkää pieleen - mut hauskaa tää on silti! 
Allekirjottanu

....ottanu tän kuvan ;)
Another random 
Katsomossaki on aina porukkaa!
Päivä ohi, surffit surffattu ja kotiinpaluun aika
Toivottovasti tästä postauksesta sai jotain osviittaa siitä millasta tää surffauksen harrastamine täälä Ausseissa on! See ya soon!

10 kommenttia:

  1. Huippukuvia taas kerran!! Nyt ei muutaku julkaseen vähän tiheämpään reissukuvia ku työtki loppu ;) Kiinnostais nähä minkälaisia seikkailuja teillä on ollu (ja tulee olemaan)! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vauu kiitos Juuli!! :)
      Laitetaan toi korvan taakse! Mittää jännittävää ei oo kyllä oikein tapahtunu meän reissuilla mut joo.:D

      Ps. seuraava postaus jo tuloillaan ;)

      Poista
  2. Vau nää on iha mahtavii kuvii! :o vähemmästäki tulee kateelliseks!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos iha älyttömästi!! :)
      Joo kyllä tää on semmone maa että tänne kannattaa ehottomasti tulla joskus jos vaan mahollista! Livenä kaikki vielä paremman näköstä ;)

      Poista
  3. jälleen, ihan älyttömän hienoja kuvia!!! Näyttää niin semmoselta mahottoman siistiltä että ei tommosia paikkoja oo olemassakaan :D niin mageeta!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suurkiitos!! :) haha nää on vasta näitä perusbiitsejä & paikkoja, viel paljo hienompia löytyy ko lähtee vähä kauemmas!

      Poista
  4. het tänne asti oikee tulee tunnelma noista kuvista! :) huippu kuvia! :)

    VastaaPoista