12.9.2014

Alotus

Pitkään mielessä pyöriny ajatus blogin tekemisestä on vihdoin tullu siihen pisteeseen että tässä sitä ollaan, ensimmäistä blogipostausta kirjottelemassa. Ei muuta ko tervetuloa lukijaksi, toivottavasti kuvat tulee olemaan kelvollisia ja tekstiki luettavaa. Tämä tulee olemaan lähinnä kuvapainotteinen blogi, mutta ei kannata myöskään yllättyä jos jossain vaiheessa tulee pelkkä blogipostaus joka sisältää kovaa pohdintaa jostaki aiheesta. ;)

Tarkotus tällä blogilla ois näyttää pieni, hieno siivu elämästäni ja myös tästä "työstäni" valokuvausalan yrittäjänä (onnistujana). Todennäköisesti suurin osa postauksien aiheista tulee koskemaan reissuja kavereiden kans, hääkuvia, tietenki muotokuvia ja vähän luontokuvia. Toisaalta tykkään kirjotella myös sillon tällön ja varsinki jos te lukijat jotain toivotte niin kirjottelen mielellään!
Saapi siis ehottomasti ehottaa aiheita joista haluatte kuulla noiden kuvapostausten ym välissä.:)

Ylioppilaaksi asti oon vasta päässy ja tällä hetkellä vietän välivuotta keskittyen valokuvaukseen ja reissaamiseen oikein kunnolla! Ikää on 20-vuotta ja paikkakuntana on vielä toistaseksikin se mikä se on aina ollu eli suuri ja mahtava Pudasjärven kaupunki.. ;) mutta son varmaa et lähen täältä "mahtavasta kaupungista" pois vuoteen 2015 mennessä, todennäköisimmin johki oikeesti isoon kaupunkiin (Helsinki, Tampere, Oulu jne). Niinku varmasti kaikesta voi päätellä niin valokuvaus, jota oon harrastanu nyt neljä vuotta, on yks parhaimmista tavoista viettää aikaa, mutta ei varmastikaan se paras. Tykkään tosi paljo olla kavereiden kanssa, niitä osaa arvostaa huikealla tavalla ku asuu tämmösellä paikkakunnalla, jossa ei kavereita liikaa oo (jos kesää ei oteta huomioon, nimittäin korpea riittää ja sitä myöten sääskiäki). Omaa luonnetta en välttämättä oo paras kuvaileen, eikä sitä oikein voikaan ku kameralla pystyy toistaseksi vaan "näkyviä" asioita kuvaamaan. ;) mutta nii eikai siinä, jos kiinnostaa nii tutustua saa ja mää ainaki omasta puolesta tykkään tutustua uusiin ihmisiin!

Oisin enempi ku ilonen jos jotain kommenttiaki joskus tulis, iha rohkeesti vaan! Aina saa kysyä vaikkapa valokuvaukseen liittyen tai ihan kaikkeen muuhunki, pyrin auttaan parhaani mukaan.:)
Ainiin, jos luontokuvat nappaa yhtään niin sitte voitte käyä kurkkaan mun kotisivut osotteessa http://laurikoo.kuvat.fi/kuvat/. Siellon paljo mm. revontulikuvia. :)
Tässäpä vielä muutamia kuvia allekirjoittaneesta (ja yks kaverikuvaki as you maybe can see).







2 kommenttia:

  1. Huikee blogin alotus, tuli heti semmonen fiilis et jään kyllä seurailemaan! :)
    Sulla on myös ehottoman hieno ote valokuvaukseen, innolla ootan lisää kuvia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vautsi, aivan mahtava kommentti!!
      Kiitos isosti! :)

      Kävin eilen Sievissä hääkuvauskeikalla ja sen vuoksi kuvien käsittely sekä toimittaminen asiakkaille on tulevan viikon tärkein asia, mutta sen jälkeen luvassa on kyllä uusia postauksia! Lähiviikkoina teen mm. tämän vuoden hääkuvista portfolion, siitä tulee juttua tänne. Kesältäki on aikamoinen kasa kuvia sekä erilaisia reissuja, joten uusia postauksia ei tarvi kovin kauaa ootella ;)

      Poista