30.9.2014

Kiertelyä

Helou! Edellisestä postauksesta ei oo ees kolmee viikkoo aikaa eli vallan aktiivinen oon tämän blogin kans ollu. ;) ei vaiskaan, tähän tulee tosiaan ainaki jonkulainen muutos nyt kun sain tänään viimesetki hääkuvat alta pois. Kai se kertoo aika paljon jos koneelta löytyy 10,000 kuvaa pelkästään touko-syyskuulta, luvassa on monenlaista postausta siis!

Rumavaara saattaa kuulostaa huonolta. Ei, sitä se ei ollu. Kuka lie nimenny noin hienon paikan noin rumalla nimellä, sitä ei tiiä. Mutta itte asiaan, kävimmä tosiaan pikkuveljen kans kiertelemässä vähän tätä laajaa pitäjää ja päädyimmä edellä mainittuun paikkaan. Yks idea oli ottaa tietynlaisia kuvia auringon laskiessa, mutta meilläpä meinaski tulla kiire.. 45min aikaa nousta huipulle (800m matkaa), vaativaa maastoa ja painava kamerareppu selässä - loppu on historiaa. Juoksuksi sai laittaa, onneksi kumpikaan ei sentää kaatunu tai muuta vastaavaa. Lopputuloksena huikeet 10 minuuttia aikaa kuvailla ennenku aurinko painu mailleen. Kuvia on aika iso läjä, mut minkäs teet jos tykkää kuvaamisesta. ;)



Paikanpäällä ollessa ei voinu välttyä ajatukselta, että entäpä jos ois saanu jonku kauniin hääparin kuvattavaksi tänne - toki ei käytännössä mahollista, mut aika huikeet maisemat ois taustalle tullu. ;) Sama idea on tullu miljoona kertaa mieleen esimerkiksi revontulia kuvatessa, että jos(pa) pääsis kuvaamaan jotain hääparia revontulten tanssiessa taivaalla. Joitain semmosia kuvia on netissä tulluki vastaan ja ei niistä voi muuta ku ottaa inspiraatiota!

Semmosta tällä kertaa, pysykäähän kuulolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti