3.9.2015

First look -kuvat

Iltaa! Tiiä ees enää et miten alottais tai mitä sanois ko edellinen päivitys on toukokuun alusta.. :D noo hengissä ollaan ja niinku kaverit ja läheiset varsin hyvin tietää nii Suomessa ollaan jo oltu juhannuksesta lähtien. Täällä hommat on lähteny enemmän tai vähemmän pyöriin, hääkuvauksiaki on jokunen tehty.

Aussikuvia on vielä läjäpäin näyttämättä ja uskoisin että niitäki aletaan taas nähä nyt ku vesisateet löytää tänneki päi maapalloo. Varmaan jossain vaiheessa puin myös reissun yhteen, postailen haikein mielin kuvia tosta reissusta ja näin. Ainii sen verran vois vielä mainita, että reissasin tosiaan viimeset puoltoista kuukautta ihan yksin ja lähinnä nyt tuli pyörittyä Brisbanen lähimestoilla (sunshine coast, gold coast, byron bay), Melbournessa muutaman viikon verran ja ihan viimeset viikot sitte reissun alotuspisteessä eli Sydneyssä.

Mennäänpä sitte tän postauksen varsinaiseen aiheeseen eli First look -kuviin! Kuvasin ekaa kertaa vastaavia kuvia ja mukava oli päästä tuttua pariskuntaa kuvaamaan! Ei tähän enempää saatesanoja tarvita, kuvat kertoopi sitte loput. :)

Tarkotus ois aktivoitua vähän joka rintamalla, eli kannattaapi laittaa mut seurantaan myös instagramissa koska sinne tulee todennäköisemmin aina tuoreempaa matksua ja useemmin. @koilau mun käyttäjä siellä.

Sen pitunen se tällä kertaa, kommentit kuvista, teän lukijoiden (jos teitä enää yhtää on) kuulumiset, pyynnöt (vaikkapa tietyistä aussijutuista) ynnä muut otetaan vastaan erittäin isolla mielenkiinnolla!

6 kommenttia:

  1. nää on sairaan siistejä! ihana tunnelma näissä :) anna vaan tulla kuvia!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Woou, kiitos paljo huipusta kommentista!! Uusia kuvia on kyllä tulossa kohan saan käsiteltyy, muutama päivä sit kävin häitä kuvaamassa ja parin viikon päästä mennään taas!

      Poista
  2. IHANIA kuvia! Paljos pyydät hääkuvauksesta? On kyllä niin kauniita kuvia siulla. Taituruutta löytyy. Millä teet kuvien jälkimuokkauksen? Osaakko neuvoo jotain hyvää ilmaista kuvanmuokkausohjelmaa? Ja vielä kerran, ihania kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensinnäki kiitos iha älyttömästi tästä kommentista, piristit mun päivää!

      Koko päivän kuvaus joka sisältää potretit (n. tunnin kuvaus) miljöössä, vihkimisen sekä hääjuhlan kuvauksen, kuvien jälkikäsittelyn (ammattiohjelmilla) lähtee hintaan 700€. Tuohon hintaan sisältyy myös kuvien toimitus ja kaikki kulut, bensakulutkin.
      Kuvien jälkikäsittely tapahtuu tosiaan ammattiohjelmilla joista pääasiassa käytän Adoben Lightroomia, tarvittaessa myös muita ohjelmia.
      Hmm riippuu minkä tyyppistä ohjelmaa haluaa, mutta kovin helppoja ilmasia kuvankäsittelyohjelmia ei oikein oo. GIMP ja Paint.net tuli mieleen, nuo tosiaan vaatii jonku verran tutustumista sekä opettelua että niistä saa kaiken irti.

      Poista
  3. Kiva kuulla :) No eipä oo kallis kuvaus, ottaen huomioon että oot noin taitava. Sulla on silmää!

    VastaaPoista