30.4.2015

Snapper rocks

Morjesta, pitkästä aikaa! Lomailu on lähteny liianki hyvin käyntiin työrupeaman jäläkeen ko ei oo paljoo ehtiny taas blogia päivittää, pahottelut. 

Viime viikolla sattu huikeen hyvät kelit ja jokainen päivä tuli vietettyy eri rannalla, huikeita päiviä ja muistoja! Olin tosin yksin liikenteessä ko kaverit on päivisin töissä mutta eipä se paljoo menoo haitannu.
Alotetaan Snapper rocks:sta (infoa), suositusta surffi -mestasta! Kameraha oli tietenki mukana nii tuli muutamia kuvia otettua, toivottovasti tunnelmat välittyy näistä!

 

Siinäpä se oli tällä kertaa, laittakaahan kommenttia & kertokaa kuulumisia suomestaki! 

13 kommenttia:

  1. Wau, ihan huippuja kuvia!! :)

    VastaaPoista
  2. Matkakuume vaa kasvaa ku noit kuvii kattoo! Tääl on tää ihana suomen kesä, toissapäivänä sato viis senttii lunta, vappu vietetäänki sit siis lumet maassa :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha kiitos paljon!! :) jos vaa joskus pystyy nii Australia on kyl semmone maa johon kannattaa tulla.. tää tuntuu melkee kotimaalta enkä missää nimes haluais suomeen jo kuuen viikon päästä!
      Huhhu iha käsittämätöntä, ei järki :D luin muka uutisista että ois jotain lämpimiä kelejä sinne luvattu mutta ei vissiin sittekää, taitaa juhannuksenaki lunta tulla tällä menolla ;)

      Poista
  3. Ai tää on se snapper rocks. Kävinki tuola mutten tiennykkään että tää on se :D Jotku surffikisatki näytti sillon olevan..
    Tosi hyviä kuvia taas! Vika on minun lemppari ku siitä tule semmonen fiilis että oisit ollu jollain eri planeetalla, haha! Vois varmaan itekki alkaa pikkuhiljaa kirjotteleen kaikki loput reissujutut...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tää on snapper! haha aijaa! :D tässä oli nyt (oisko se ollu maaliskuuta) just jotku 10 päivää kestävät surffikisat tuolla, maailman parhaimmat oli surffaamassa.
      Kiitos paljo! haha hassua, itelle tulee siitä iha sama fiilis :) laittelehan ihmeessä uusia postauksia!

      Poista
  4. näääää on varmaa sun hienoimmat kuvat ikinä… ois ollu ihan semi jees olla tuol myös oisin varmaa pakahtunu tost kauneudest ku jo suomes auringonlaskut on jo iha et huhhu mut noi sit? mitäääää noi fiilikset nois kuvis uuu ja kaikki wouuu oon sanaton paitsi sanoja tuli jo aika paljon joten ei se ny oikee ookkaa totta, mutta, en vaan tajuu noi on iha tajuttomii saakeli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vauuu, onnistuit saamaan allekirjottaneen kyllä sanattomaks! Kiitos älyttömäst! :)

      Poista
    2. nyt ollaan sit molemmat sanattomii, niinku aina :p

      Poista