25.1.2016

Julia & Waleed

Helouu, long time no see!
Tässä on taas vaihteeksi ollu niin paljo kaikkea että en aio käyttää tätä yötä kaikkien asioiden kertomiseen vaan meen suoraan asiaan - syksyisiin kihlajaiskuviin ja nyt ku päiväki alkaa pitentyä ja kesä lähenee niin myös hääkuvaajan sesonkiaika alkaa oleen käsillä joka tarkottaa sitä että ens kevään ja kesän päivämäärät alkaa minunki kalenterissa täyttyä hääkuvauksista.
Vielä on runsaasti päivämääriä jäljellä (oikeastaan vain kesäkuun 11. sekä 18. päivä ovat varattuja) joten kipin kapin varaamaan oma päivämääränne mikäli haluatte minut kuvaamaan juuri teidän häät! Mietitään yhessä just teille sopiva paketti sopivaan hintaan - yhteyttä voi ottaa puhelimitse (0445142001), sähköpostilla (laukoikuvat@gmail.com) tai kommentoimalla joko tähän postaukseen/muihin postauksiin.
Toimin tässä Oulun alueella (Oulun lähialueet +50km, Rovaniemi, Pudasjärvi, Taivalkoski, Kuusamo, Ranua jne jne) ja mulla on mahdollisuus tulla kauemmaksikin tarvittaessa!

Lopuksi vielä muutamia kihlajaiskuvia syksyltä.

Laittakaahan palautetta tulemaan ja kyselkää kaikkea maan ja taivaan väliltä!
Ps. jos et itse ole hääkuvaajaa tarvimassa, mutta tiiät jonku parin jolta se puuttuu niin aina saa vinkata ja levittää sanaa eteenpäi!

6 kommenttia:

  1. Mahtavia kuvia! Onneksi kerettiin varata sut jo meijän häihin kuvaan! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oijoi kiitos paljo! Haha jep, mitä aiemmin varaa niin sen parempi :)

      Poista
  2. Wautsi mitä kuvia! Varmaan kuvaat tämän parin häätkin tulevana kesänä? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljo! Kyllä varmaan kuvaisin mutta ilmeisesti heillä ei oo häitä vielä tulevana kesänä.

      Poista